Bentley Navigator

Navigator is Bentley’s redline tool. Het voorziet in de mogelijkheden documenten te reviewen en te voorzien van opmerkingen, het zogenaamde ‘Redlinen’. 

 Met Navigator kunt u betere en snellere beslissingen neemt gedurende de levenscyclus van een project, terwijl de faalkosten van een project afneemen.

Met Navigator bent u in staat om:

  • Inzicht in uw projecten te krijgen en duidelijker inzicht in informatie in 3D-modellen;
  • De oplevering van projecten te versnellen met directe toegang tot de meest recente informatie op elk (mobiel) apparaat;
  • De projectcoördinatie te vergroten en de samenwerking te versnellen via een betrouwbare oplossing voor medewerkers in het veld.

Werk met behulp van Navigator beter samen en versnel besluitvorming tijdens de gehele levenscyclus van het project:

  • Garandeer tijdens het ontwerp de coördinatie van uitwisseling van informatie met de mogelijkheid om clash detectie uit te voeren voor actuele kwesties;
  • In de bouw kunt u bouwsimulatie uitvoeren en samenwerken tussen kantoor, bouwplaats, en in het veld om inzicht te krijgen in de projectplanning en om sneller problemen in het veld op te lossen.
  • Tijdens de werkzaamheden kunt u de veiligheid, snelheid en het onderhoud van de inspecties bevorderen met de mogelijkheid om objectinformatie te bekijken binnen de context van 3D-modellen.

Doelgroep 
Iedereen die voor en tijdens hun project inzicht willen krijgen in (3D) informatie van het project.  

Voorkennis 
Geen.

Onderwerpen
In de workshop Bentley Navigator leert u uw documenten te bekijken, te beoordelen, informatie uit uw document te filteren en te plotten. 

 

Deze cursus is nog niet ingepland. Heeft u interesse? Wij nemen graag contact met u op
Aantal dagen: 
1 dag(en)
Tijd: 
9.00 uur tot 12.30 uur
Prijs per persoon: 
495.00
Niveau: 
Certificaat: 
Bentley / The People Group
Learning units: 
8
Onderdeel van Optimize Us!: 
Ja

Laatste beoordelingen

Nog geen beoordeling geplaatst